Vabilo na izobraževanje za vodiče muzeja

datum: 01.02.2019

kategorija: Dogodki in novice


VABILO NA IZOBRAŽEVANJE VODIČEV ZA KOBARIŠKI MUZEJ

Po uspešno zaključenem letu 2018, ki ga je zaznamovala tudi 100. obletnica konca 1. svetovne vojne se v Kobariškem muzeju pripravljamo na novo sezono. Kot vedno želimo, da je ponudba muzeja in še posebej vodenje obiskovalcev na visoki kakovostni ravni. Doživetje ogleda muzeja temelji na pristnem osebnem odnosu do obiskovalcev, kar dosegamo s sodelovanjem vodičev – naših zunanjih sodelavcev.

V ta namen pripravljamo izobraževanje za vodiče Kobariškega muzeja, h kateremu želimo ob naših obstoječih vodičih pritegniti tudi nove obraze – tiste posameznike, ki jih tematika soške fronte zanima in bi želeli sodelovati z muzejem.

Izobraževanje bo potekalo od sredine februarja do sredine aprila. Predvidenih je 5 – 6 sklopov predavanj, večinoma v muzeju, izobraževanje pa bomo izvedli tudi na terenu na muzeju na prostem na Kolovratu. Prvo srečanje z vodiči načrtujemo 14. februarja 2019.

V kolikor vas zanima udeležba na brezplačnem izobraževanju, vas prosimo, da nam do 10. februarja 2019 pošljete prijavo na elektronski naslov: info@kobariski-muzej.si.

Vabljeni k sodelovanju!