Poletni delovni čas muzeja

datum: 29.06.2020

kategorija: Dogodki in novice

Dragi obiskovalci!

Krepko smo že zakorakali v poletni čas, ko so dnevi daljši in toplejši. Zato imamo v muzeju poleti podaljšan delovni čas. Muzej je od 1. julija 2020 dalje odprt med 9:00 in 20:00 vse dni v tednu! Ogledate si lahko stalno razstavo »Soška fronta«, ki vključuje ogled 20-minutnega dokumentarnega filma, in letno občasno razstavo »Avstro-ogrska vojska v Zgornjem Posočju, II 25. maj 1915 – 23. oktober 1917«. Ogled muzeja pa lahko dopolnite z ogledom ostalin soške fronte v naravi, kamor vas lahko pospremi tudi muzejski vodič ali pa vam informacije za ogled posreduje muzejsko osebje. Muzejska vodniška služba vam je na voljo vsak dan v tednu ob predhodni najavi tako za ogled muzeja kot ogled ostalin soške fronte v naravi. Muzejskega vodiča lahko predhodno rezervirate na info@kobariski-muzej.si oz. 05 389 00 00.

Ker pa se še vedno nahajamo v času širjenja nalezljive bolezni COVID-19, je potrebno ob ogledu muzeja upoštevati navodila za varen ogled.

- Ob prihodu v muzej si razkužite roke. Razkužilo je na voljo ob vhodu in drugih prostorih v muzeju.

- Upoštevajte higieno kašlja in higieno pravilnega umivanja in razkuževanja rok.

- V muzeju je obvezna uporaba zaščitnih mask.

- Upoštevajte predpisano medsebojno razdaljo (1,5 m) in se čim manj dotikajte predmetov.

- Upoštevajte navodila muzejskih delavcev.

Verjamemo, da bo z odgovornim upoštevanjem navodil vaš ogled muzeja varen! Na vsa morebitna vprašanja o ogledu muzeja vam bo muzejsko z veseljem odgovorilo ob ogledu samem ali na elektronskem naslovu info@kobariski-muzej.si oz. telefonu 05 389 00 00.

Vabljeni k ogledu!