17. aprila 2021 odpiramo muzejska vrata!

datum: 15.04.2021

kategorija: Dogodki in novice


V KOBARIŠKI MUZEJ Z NOVIM POVABILOM - 360 STOPINJSKI VIRTUALNI OGLED

Obveščamo vas, da je Kobariški muzej od 17. aprila 2021 ponovno odprt za obiskovalce. Muzej bo do konca aprila odprt od 10.00 do 17.00 ure, od 1. maja dalje pa od 9.00 do 18.00 ure, tako kot je to običajno, vsak dan.

V muzej vas vabimo na nov, v današnjih časih vse bolj pomemben način. Kot informacijo in predvsem kot povabilo na obisk muzeja smo za vas pripravili nov, za Kobariški muzej sploh prvi 360 stopinjski ogled našega muzeja, ki si ga lahko ogledate tukaj. Predstavitev je bila pripravljena v okviru projekta "Podeželje in dediščina v dolini Soče", ki je sofinanciran s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Ob ponovnem odprtju muzeja vas posebej želimo povabiti na ogled nove začasne razstave "29 mesecev bojev ob Soči", ki si je zaradi zaprtja muzeja v času epidemije, še niste uspeli ogledati. Lepo povabljeni!

V muzeju bomo poskrbeli za zagotavljanje varnosti v zvezi z nalezljivo boleznijo COVID-19. Vstop v muzej je do nadaljnjega možen le z uporabo zaščitnih mask. Prosimo, da ogled skupin napoveste vnaprej, da bomo lahko zagotovili zdravstveno varstvene ukrepe za varen ogled muzeja in organizirali vodenje po muzeju.