Poletni delovni čas in vrsta ugodnosti za obiskovalce Kobariškega muzeja

datum: 30.06.2021

kategorija: Dogodki in novice


Z začetkom julija vstopamo v visoko poletno sezono. V Kobaridu vse bolj čutimo turistični utrip in zato smo za obiskovalce Doline Soče in Julijskih Alp pripravili vrsto ugodnosti.

Muzej bo v poletnem času odprt od 9.00 in vse do 20.00 (julij in avgust). Na ta način ponujamo možnost obiska vsem tistim, ki dan preživijo na vodi ali v gorah, doživetje dneva pa lahko obogatite z obiskom muzeja.

Kobariški muzej je tudi letos vključen v ponudbo kartic Julijske Alpe za Dolino Soče in Bohinj. Imetniki kartic imajo brezplačen vstop v muzej. Novost je kartica Gost Gorij, s katero imajo obiskovalci 10 % popust pri vstopnini v muzej. Enak popust velja za imetnike računa vstopnine k slapu Kozjak. Medsebojni popust v višini 10 % je od letos dalje priznan obiskovalcem znamenite soteske Vintgar pri Bledu. V veljavi so tudi 20 % medsebojni popusti med Kobariškim muzejem, Pomnikom braniteljem slovenske zemlje na Cerju na Krasu ter Parkom miru na Sabotinu.

Povsem nova pa je skupna vstopnica za Naj muzeja Julijskih Alp - Kobariški muzej in Slovenski planinski muzej. Skupna vstopnica, ki jo lahko kupite v Kobariškem muzeju ali Slovenskem planinskem muzeju, velja 1 leto in omogoča kar od 25 - 30 % popusta.

Spoštovani obiskovalci Kobarida, Doline Soče in Julijskih Alp - ostanite pri nas več dni in obiščite naše zanimivosti. Bogastvo naravne in kulturne dediščine Julijskih Alp je neprecenljivo in vredno ogleda! Dobrodošli!