Koncert miru, 13. 8. 2021

datum: 09.08.2021

kategorija: Dogodki in novice


Kobariški muzej in Ustanova "Fundacija Poti miru v Posočju" vas v petek, 13. avgusta 2021 ob 20:00 vabijo na Koncert miru, ki bo na Kobariškem trgu. Na koncertu bosta nastopili skupini El Kachon in Tretji kanu.

Vsebinska nota letošnje, sicer tradicionalne kulturno-glasbene prireditve Koncert miru, bo izjemoma tudi še letos 30-letnica delovanja Kobariškega muzeja in 20-letnica delovanja Ustanove »Fundacije Poti miru v Posočju«. Sestrski organizaciji skrbita za dediščino 1. svetovne vojne in soške fronte, ohranjanje spomina in širjenje vrednot miru in prijateljstva med narodi. V kratkem uvodnem delu bo predstavljeno njuno delovanje, potem pa se bodo obiskovalci lahko prepustili glasbenim užitkom ob koncertu skupin El Kachon in Tretji kanu.

Organizatorji prireditve obveščajo vse udeležence, da je v veljavi Odlok o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom, po katerem velja, da mora organizator kulturnih dogodkov ob vstopu na prizorišče dogodka preveriti, ali udeleženci izpolnjujejo pogoj PCT. Zaradi lažje izvedbe kontrole in pravočasnega pričetka koncerta udeležence prosijo, da na prireditev prispejo 15 minut prej in pred vhodom na prizorišče pripravijo potrebno dokazilo o izpolnitvi PCT pogoja (potrdilo o prebolelosti, testiranju ali cepljenju). Zahvaljujejo se za razumevanje.

Vabljeni!